Beauty en More gaat net een stapje verder dan de salons die u gewent bent. Wij werken op het hoogste niveau qua ontwikkelingen in de schoonheidsbranche, dit voelt  en ervaart u als u eenmaal bij ons bent geweest. Vanzelfsprekend kunt u in onze salon terecht voor een basisbehandeling of een ontspanningsmassage, maar wij willen graag meer bereiken en richten ons daarom vooral op anti aging.

Hierbij maken wij gebruik van diverse beauty apparatuur afgestemd op de behoefte van uw huid.

Voor huidverjonging en huidverbetering maken wij o.a gebruik van mesotherapie/dermapen, microdermabrasie, skin shooter , radiofrequente wisselstroom, ipl, collageen elt lichttherapie, ultrasoon apparatuur. Dit alles incombinatie met de verzorgende produkten maken uw gezichtbehandeling compleet.

Wij kunnen dus diverse apparatuur inzetten tijden een gezichtsbehandeling om zo het mooiste resultaat te bereiken. Elke behandeling die u bij ons boekt zal dan ook niet het zelfde zijn. Dat maakt Beauty en More ook zo bijzonder!

Nieuwsgierig geworden? Boek dan een behandeling en wij overleggen samen met u, welke het beste bij u en uw huid zou passen.

Bel : 06-13038572 of kijk in onze online agenda of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.